Då var det spanska experimentet avsmakat, då. Ger det en fyra av fem möjliga. Tror inte man kan få det så mycket bättre med svensk fisk istället för spansk.
Rätten blev lite gråare, den spanska fisken är vitare i köttet. Eller så finns det olika färg på sherryvinägern, min var rätt whiskyfärgad.
Smaken var bra, aningen sur, men jag minns den spanska som rätt syrlig också. Får den ligga en dag till i olja kanske den mildar på sig lite.
Men alla andra modiga som gillar denna fantastiska tapasrätt kan nu med gott mod sätta igång sina inläggningar. Rapportera gärna här isåfall hur det gick!
10 mars 2010 at 07:00
Modigt, spännande, smarrigt & avundsjuk. Mer tapas åt folket!
(PS; Såg du att Barcelona fått ca 1 dm SNÖ??)
10 mars 2010 at 08:42
Sätt igång ba! 🙂
Jag hörde om Barcelona, snacka att du tajmade in din resa rätt i tiden. Du hade fått rätt lång näsa, va, om du rest från ett snörike till ett annat? 😉
15 mars 2010 at 11:40
Spännande, ja kanske har vinägern en agörande roll. Kul att testa.